Pachet „Starter”

Prima pagina » Pachet „Starter”

Ce include pachetul Starter: 

  • Creearea unui website de prezentare, adaptat la nevoile clientului.

- Un website de prezentare se poate creea conform necesitatilor clientului si locatiei/serviciului pe care il presteaza. Cateva exemple relevante: Restaurant, Piscina privata, Proiect, Portofoliu, Prestari servicii (ex: servicii de curatenie).

- Nu include magazin online, pentru magazine va rugam vizualizati planul 'Enterprise'

  • Mentenanta dedicata 24/7

- Asiguram mentenanta serviciilor oferite 24/7 atat telefonic, cat si prin e-mail, indiferent de ora. Ne adaptam programul dupa programul clientului. De exemplu, daca la 3 dimineata un serviciu oferit de noi are o problema tehnica (ex: website-ul are dificultati tehnice de orice natura) ne puteti suna la numarul dedicat clientilor si vom remedia problema atunci, fara a impune un program fix. 

- De asemenea, din respect pentru clientii nostrii, daca noi suntem singura alternativa, oferim si suport tehnic, in limita cunostintelor, pentru serviciile pe care nu le oferim noi (ex: imprimante, calculatoare, servere, retelistica). 

  • Creeare si administrare Social-Media

- Pentru a ne asigura ca aveti o vizibilitate online vom creea si vom administra retelele sociale pe toate platformele relevante din Romania. Asiguram interactiunea cu clientii, postari zilnice, editare foto-video, sedinte foto, raportarea problemelor primite de la clienti, solutionarea in cel mai scurt timp posibil. 

- Pentru a ne asigura ca aveti o vizibilitate online vom creea si vom administra retelele sociale pe toate platformele relevante din Romania. Asiguram interactiunea cu clientii, postari zilnice, editare foto-video, sedinte foto, raportarea problemelor primite de la clienti, solutionarea in cel mai scurt timp posibil. 

  • Administrarea website-ului si actualizari 

- Ne asiguram mereu ca solutiile oferite de noi raman de actualitate si beneficiaza de cele mai noi imbunatatiri. Facem o mentenanta periodic la website-urile noastre, inafara programului de lucru al clientului pentru a nu-i periclita activitatea sau cand acesta doreste sa facem express la o anumita ora, intr-o anumita zi. Toate actualizarile sunt GRATUITE, nu percepem taxa suplimentara pentru astfel de servicii. 

  •  Design personalizat

- Toate website-urile noastre au un design unic, creeat special pentru client, in functie de preferintele acestuia, fiind-ui prezentate fazele proiectului in avans, inainte de a proceda la publicarea website-ului, astfel incat el sa aiba un control deplin la modificari si preferinte de design sau structura.

Cat costa pechetul Starter: 

  •  Pachetul starter are un cost aproximativ de 2000 de lei la achizitie si un cost de 1300 de lei/luna - mentenanta si administrare.

- De ce spunem aproximativ? Costul website-ului variaza adesea de preferintele clientului. Ce putem sa va spunem clar, in jurul acestui cost se va creea pretul. Acesta poate fi mai mic sau mai mare, in functie de optiunile extra pe care le doreste clientul.

- Pentru ca dorim sa oferim o transparenta totala, va facem public fiecare cost al website-ului dumneavoastra, pana la cel mai mic detaliu. Spre exemplu, un website care costa 2000 de lei va include (cu aproximatie): un cost al uneltelor necesare, gazduirii, modulelor necesare de aproximativ 1000 de lei. Asadar, manopera noastra in aces caz este de 1000 de lei, reprezentand de altfel si "profitul" nostru.

- De ce facem acest cost public atat aici, cat si in fata clientului? Deoarece ne dorim o transparenta totala fata de clientii nostrii, bazandu-ne pe relatii long-term, astfel incat ambele parti sa aiba de castigat, atat noi, avand un client cu care colaboram pe termen lung, cat si clientul nostru, care va avea un cost redus, justificat si bine stabilit de la inceput. 

Scroll to Top